• -40,00 lei
Geacă din Piele de Miel Matlasată...
Geacă din Piele de Miel Matlasată...
Geacă din Piele de Miel Matlasată...
Geacă din Piele de Miel Matlasată...

Geacă din Piele de Miel Matlasată Model Adriana Bej

Geacă de femei din piele naturală de miel nappa, cambrată, cu guler tip tunică, decorată pe toată suprafața cu matlaseuri ornamentale.

Mărime
  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
  • 44
Culoare
  • Negru
  • Bej
950,00 lei 990,00 lei -40,00 lei
TVA inclus


Credit module tbi bank 3.3.5

237.99 Lei x 4 rate

 

Geacă din piele, cu o croială elegant cambrată pe talie.

Gulerul tip tunică adaugă un farmec aparte și este împodobit cu un element decorativ fixat cu capse.

Închiderea cu fermoar drept aduce un aspect practic și simplu, iar buzunarele sunt închise cu fermoare, adăugând un plus de funcționalitate. Mâneca este îmbrăcată în manșete cu capse pentru o notă distinctivă.

cusăturile decorative sunt atent plasate pentru a fixa pielea pe un strat de vatelină, adăugând un element subtil de design.

Detalii despre produs:

·         Lungimea produsului, măsurată pe mijlocul de spate este de cm

·         Lungimea mânecii, măsurată de la capul de mânecă la terminație este de  cm

·         Croiul produsului: Ușor cambrat

·         Greutate produs: Aproximativ 1.5 kg

 

Materii prime folosite:

Piele de oaie Nappa

                Piele de oaie nappa, provenită din România, Italia, Spania sau Turcia.

                Este o materie primă ce impresionează prin combinația moliciune- confort, având o grosime de doar 4-5 mm, pentru a transforma produsele din piele în articole de îmbrăcăminte flexibile, ușoare.

                Datorită calității superioare a materiei prime, aceasta reține memoria formei corpului purtătorului, deci produsul se personalizează după mai multe purtări pe dimensiunile clientului.

                În funcție de tipul de finisaj, aceasta poate fi cu suprafață lucioasă, sidef, velur( piele întoarsă).

                Produsele sunt ușoare, potrivite pentru sezoanele intermediare, sau chiar pentru nopțile de vară. Sau în combinație cu un pulover pot fi folosite chiar și în sezonul rece.

                Produsul este dublat de un strat de căptușeală moale, lucioasă, care să ofere confort la purtare. Combinația nappa- căptușeală asigură potrivirea gradului de protecție termică în funcție de condițiile de afară. Când este frig, produsul reține căldura, iar în cazul purtării pe temperaturi mai ridicate, produsul crează o senzație ușor răcoroasă.

                Clienții preferă această materie primă deoarece produsele rezultate sunt foarte ușoare, moi la atingere, rezistente la frecare/ rupere. De asemenea, paleta mare de culori pe care le avem la dispoziție este un mare bonus.

Tehnologia digitală de matlasare

                 Acest produs folosește tehnologia modernă de matlasare marca Geronimo, pe care am dezvoltat-o și implementat-o în martie 2024.

                Matlaseurile sunt realizate folosind inteligența artificială și roboți de coasere, astfel încât precizia cusăturilor de la suprafață este impecabilă, iar aspectul final este memorabil.

                Această tehnologie asigură un aspect estetic deosebit, deoarece tensiunea de matlasare este repartizată uniform pe toată suprafața materialului, rezultând linii paralele sau romburi perfect identice, iar precizia de coasere ete milimetrică, fiind proiectată digital de către inginerii noștri.

Calitatea Primează

Pentru a realiza produse de calitate superioară în atelierul nostru din Orăștie, ne asumăm costuri suplimentare în ceea ce privește costurile materiei prime, consumurile de materii prime și timpii de confecționare:

·         Produsele noastre sunt încadrate doar în zonele cele mai calitative ale pieilor/ blănii, se evită toate defectele de material sau zonele de slabă calitate. Acest lucru generează un consum mai mare de material, o diminuare a profitului, dar o creștere exponențială a calității, rezistenței și a aspectului final al produsului.

·         Folosim doar materii de calitate superioară, ce rezistă atât solicitărilor mecanice, la rupere, frecare, etc., cât și celor termice. Acest lucru înseamnă un cost de producție ridicat, dar rezultatul final este unul impecabil.

·         Produsele noastre au finisaje suplimentare ce le oferă, după caz, proprietăți de impermeabilitate, rezistență la frecare, rupere.

·         Produsele noastre pot avea la suprafață o peliculă specială ce le oferă atât proprietăți de impermeabilitate, cât și de un aspect estetic pestriț, sidefat, mat, etc.

·         Toate produsele noastre sunt realizate conform dimensiunilor din fișa tehnică, iar la final sunt verificate dimensional. Avem un control al calității foarte strict, atât la finalul fiecărei faze, cât și la finalul fluxului. Nu permitem ca produsele noastre să nu fie conforme, impecabile cu solicitările clienților.

·         Noi lucrăm pe principiul calitate, nu cantitate. Cusăturile noastre, tighelele și asamblările sunt făcute în acest principiu, nu permitem cusături strâmbe, de distanțe variabile.

·         Ambalarea se face în saci special proiectați pentru a proteja produsele.

Material
Piele naturală de miel
Piele naturală de miel matlasată
Geronimo
Product added to wishlist

Continuarea utilizării acestui website reprezintă acordul dumneavoastră pentru politica de confidențialitate.