Istoric

Firma Geronimo a fost înființată în anul 2001 în Orăștie, oraș cu o veche tradiție în domeniul confecțiilor din piele și blană.

La început, Geronimo a fost o afacere de familie, pe care am dezvoltat-o pas cu pas, ajungând ca în prezent să avem un număr de nouăsprezece angajați, care au o experiență de peste 20 de ani în domenii, cu care executăm comenzile atât pentru piața internă, cât și pentru piața externă, în sistem Lohn.

Din anul 2003, am început să dezvoltăm propriile colecții, folosind materie primă autohtonă, din care confecționăm haine din piele nappa, haine din blană de oaie, căciuli de blană și articole de marochinărie.

Începând cu anul 2018, firma Geronimo și-a deschis oficial pagină de Facebook, făcând astfel primii pași spre spre comercializarea produselor la nivel național.

Din 2019, Geronimo și-a deschis oficial site-ul și, totodată, a început vânzarea online a produselor sale.

Calitate și design

Produsele cu marca Geronimo se bucură de aprecierile clienților, atât din țară, cât și din străinătate, datorită profesionalismului cu care au fost confecționate și a atenției pentru detaliu și rafinament.

În cei peste 18 ani de experiență, scopul nostru principal a fost realizarea unor produse de calitate superioară, care să satisfacă exigențele clienților și, de asemenea, să fie confortabile.

Am încercat să îmbinăm confortul unui produs cu aspectul plăcut al acestuia, folosind materiale de calitate superioară.

Astfel, în magazinul nostru se poate găsi toată gama de produse din piele și blană, începând de la modele simple, clasice și ajungând la modele cu un design sofisticat, în ton cu cele mai noi tendințe, care în timp ne-au scos din anonimat.

Am început să creăm broderii personalizate, fie cu modele tradiționale, fie cu diverse desene, astfel încât clienții își pot personaliza veste tradiționale de blană sau haine după propriile gusturi.

Despre noi

Pentru a fi în pas cu moda, an de an am participat la târguri și expoziții internaționale, unde marii creatori de modă își prezintă colecțiile, lansând ultimele noutăți și trenduri vestimentare, în domeniul confecțiilor din piele și blană.

Modele noi

Product added to wishlist

Continuarea utilizării acestui website reprezintă acordul dumneavoastră pentru politica de confidențialitate.